Gode løbefilm

loebefilm

Trænger din motivation til et boost? Så prøv at se en løbefilm. Det er en både afslappende og underholdende metode til at finde ny motivation og inspiration.

Da internettet er en dynamisk størrelse, så tøv ikke med at skrive til rasmus@wedorun.dk, hvis der er et link, der ikke virker. Eller hvis du har et forslag til en god løbefilm, der mangler på listen!

Gratis løbefilm

Følgende film kan du streame helt gratis med det samme – uden at være logget ind noget sted eller have nogen form for abonnement:

Den perfekte mand
En dansk kortfilm om den ambitiøse supermotionist Asser Vittrup Nielsen, der har viet sit liv til drømmen om at blive Danmarks bedste marathonløber.

Breaking2
Dokumentarfilm om Nikes Breaking2-projekt, der kort sagt gik ud på at løbe et marathon på under 2 timer.

2.7
Dokumentarfilm om de to enæggede tvillingesøstre og eliteløbere, Maria og Sara Sig Møller.

Løbescenen fra Forrest Gump
Har du kun 7 minutter tåler den klassiske løbescene fra Forrest Gump naturligvis også altid et gensyn!

Løbefilm på Netflix

Har du Netflix kan jeg anbefale følgende film:

From Fat To Finish Line
Dokumentarfilm om 12 svært overvægtige mænd og kvinder, der ændrer deres liv, da de hver forpligter sig til at smide 45 kg og gennemføre et 300 km stafetløb sammen.

Gun Runners
Dokumentarfilm om to kenyanske banditter, der forsøger at få deres liv på rette spor ved at bytte deres rifler for løbesko.

The Barkley Marathons
Dokumentarfilm om en konkurrence baseret på en historisk fængselsflugt, der tester atleters mod og udholdenhed i et maraton, som mange påbegynder, men få gennemfører.

Andre gode løbefilm

Saint Ralph
Historien om 14-årige Ralph Walker, der drømmer om at vinde 1954-udgaven af Boston Marathon.

Viljen til sejr
Historisk drama om to britiske atleter ved OL 1924: Eric Liddell, en hengiven skotsk kristen, der løber til ære for Gud, og Harold Abrahams, en engelsk jøde, der løb for at overvinde fordomme.

McFarland, USA
John White stifter i sit nye job som idrætslærer og fodboldtræner bekendtskab med nogle af de lokale latinamerikanske drenge og beslutter sig for at oprette et løbehold.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!