klublogo_white.png

En online løbeklub, for dig der gerne vil tage dit løb til det næste niveau.

Et hyggeligt løbefællesskab med personlig sparring.
Niveauinddelt løbetræning og masser af viden om løb.
Ingen binding, ingen oprettelse og gratis de første 7 dage (derefter koster det kun 149,- kr om måneden).

Løbeklubben WE DO RUN er et unikt tilbud til dig, der gerne vil tage dit løb til det næste niveau. Dig, der gerne vil blive en hurtigere, teknisk bedre og mere motiveret løber og som ikke stiller sig tilfreds med kortsigtede løsninger, der alligevel ikke virker.

I løbeklubben får du mulighed for at træne efter "RUN 365"-modellen, der giver dig de 3 simple trin til, hvordan du som en travl, voksen motionist (+35 år) kan løbe markant hurtigere, så du kan nå dit drømmemål som løber på 12 måneder uden at træne hårdere, blive skadet eller miste motivationen undervejs

Med mig, Rasmus Lindgren, som din træner får du løbetræning, der sikrer dig mest mulig fremgang med mindst mulig risiko for at blive skadet. Jeg hjælper og støtter dig hele vejen.

Du vil på intet tidspunkt blive overladt til dig selv!

mockup

Er Løbeklubben WE DO RUN den rette løsning for dig?

 Du har en drøm om at blive en markant hurtigere løber og er klar til at gøre, hvad der skal til for at nå dine mål.

Du savner struktur i din løbetræning og oplever ofte, det kan være svært at finde tid, lyst og motivation til at få trænet så meget, som du gerne vil.

 Du vil være sikker på at træne og løbe korrekt med minimal skadesrisiko, og gider ikke at bruge din tid på at gætte dig frem til tvivlsomme løsninger.

✔ Du går ofte i stå med løbetræningen, fordi du får skader eller bliver demotiveret og har brug for hjælp til at samle dig op og hjælpe dig videre, når du oplever modstand.

✔ Du kæmper eller har tidligere kæmpet med løbeskader og søger en mere langtidsholdbar løsning.

✔ Du har allerede prøvet en masse forskellige løbeprogrammer, men har endnu ikke fundet ét, der virker for dig. Du har brug for en skræddersyet strategi, der passer til dig, til din krop og i din hverdag.

3 ting du skal vide om Løbeklubben WE DO RUN:

Klubben er ikke for dig, der dybest set foretrækker at sidde i lænestolen. Du vil få adgang til et netværk af seriøse løbere, der vil hjælpe dig med at holde dig til ilden, og du vil få nyt, spændende løberelateret indhold måned efter måned.

Du får adgang til masser af løbetræning og du vælger selv om du vil træne efter de fælles klubmål eller på egen hånd efter et af de 15 forskellige løbeprogrammer . Derudover får du ubegrænset personlig sparring via e-mail eller i en lukket Facebookgruppe.

Du kan prøve klubben gratis og uforpligtende i 7 dage. Derefter er prisen kun 149,- kr om måneden. Ønsker du ikke længere at være medlem, kan du opsige dit medlemskab med et enkelt klik og der er ingen binding. Det er med andre ord helt risikofrit for dig.

Du kommer til at træne efter "RUN 365"-modellen

Løbetræningen er bygget op efter "RUN 365"-modellen, som jeg har udviklet. Modellen bygger på en grundtanke om, at små, daglige skridt er langt mere effektive på den lange bane end store, korte indsatser, når målet er at opnå varige forbedringer uden at træne hårdere, blive skadet eller miste motivationen undervejs.

For at dette skal være muligt i praksis er det nødvendigt, at de 3 grundprincipper motivation, restitution og træning til enhver tid fungerer i kombination med hinanden.

Du kan se en grafisk præsentation af RUN 365 herunder:

RUN-365

Her er hvad du får, når du melder dig ind i

klublogo_grey.png

Masser af løbetræning

Adgang til et fleksibelt og sæsontilpasset løbeprogram, der opdateres én gang om ugen i en gratis app. Her kan du sammen med de andre medlemmer træne mod at blive klar til et (eller flere) af vores fælles løbemål. (værdi 1.995,- kr)

Hvis du foretrækker at træne på egen hånd efter dine egne mål, kan du også gøre dette. Du får nemlig adgang til 15 forskellige niveauinddelte løbeprogrammer i en gratis app. Der er opstartsprogrammer til helt nye løbere, programmer til dig, der gerne vil kombinere løb og gang og programmer til dig, der gerne vil blive hurtigere og bedre på alt fra 5 km til marathon (værdi 2.995,- kr)

Du får også adgang til et komplet øvelsesbibliotek, hvor du finder alt hvad du skal bruge af supplerende træningsprogrammer for at blive en komplet løber. Du finder programmer til styrketræning, teknikøvelser, opvarmningsøvelser samt programmer til genoptræning efter de mest almindelige løbeskader (værdi: 1.995,- kr)


Viden om løb

Du får øjeblikkelig adgang til online kurset "RUN 365" hvor jeg trin-for-trin viser dig de 3 simple trin til hvordan du som en travl, voksen motionist (+35 år) kan løbe markant hurtigere, så du kan nå dit drømmemål som løber på 12 måneder uden at træne hårdere, blive skadet eller miste motivationen undervejs (værdi: 2.995,- kr)


Den lukkede Facebookgruppe

Vores online klublokale, hvor vi mødes og hænger ud.

Her vil du få mulighed for at stille spørgsmål, dele dine sejre og udfordringer undervejs, nørde en masse løb og - ikke mindst - sparre med mig og andre medlemmer, der alle vil det samme som dig (værdi: 1.495,- kr)


Attraktive rabatter

Du får 20% rabat på køb af løbeudstyr hos LØBEREN.dk (værdi: ubegrænset)


Du bliver holdt ved ilden

Du får adgang til månedens tema, der vælges i samarbejde med klubbens medlemmer. Her går vi hver måned i dybden med et nyt, løberelateret tema. Eksempler på tidligere temaer er "Løberkost", "Styrketræning for løbere" og "Test dig selv og træn i det rigtige tempo" (værdi: 2.995,- kr)


Værdi i alt: 14.470,- kr

PRØV GRATIS i 7 DAGE
derefter kun 149,- kr om måneden

Din personlige sparringspartner i klubben er Rasmus Lindgren

Jeg har altid løbet og har altid været ret god til at løbe.

Med “ret god” mener jeg, at selv når jeg har været i dårligst form (dvs. ingen løbeture i et halvt års tid), har jeg været i stand til at løbe de 5 årlige kilometer til DHL-stafetten på omkring 23 minutter.

Så langt jeg husker tilbage, kan min løbetræning bedst beskrives som temmelig ustruktureret. Jeg løb på må og få, når lysten (sjældent) eller den dårlige samvittighed (oftere) meldte sig.

Dette var min “træningsmodel” så langt tilbage, jeg kan huske. Indtil foråret 2014. Her begyndte jeg for første gang at træne mere struktureret og langsigtet. Dette betød for det første, at jeg gik fra at betragte løb som et nødvendigt onde (“man skal jo holde sig i form”) til at finde stor glæde ved at løbe. Derudover havde det en særdeles positiv effekt på hastigheden.

Det skete ikke fra den ene dag til den anden. Langt fra. Det var en gradvis proces, men det skete.

Jeg har siden studeret en masse træningsteori samt høstet mere end 6 års praktisk erfaring med løbetræning på eliteniveau.

Det er denne kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring jeg efterfølgende har brugt til at udvikle de træningsmodeller, der danner grundlaget for dette – og alle mine andre – træningsforløb.

Det er de træningsmodeller, der har gjort mig i stand til som 40-årig at løbe et halvmarathon på under 69 minutter – trods en status som fuldtidsarbejdende familiefar med 2 små børn.

Det er de samme træningsmodeller, du skal træne efter i Løbeklubben WE DO RUN.

100% tilfredshedsgaranti

Jeg ønsker kun glade medlemmer, og hvis ikke du er tilfreds med dit medlemskab, ønsker jeg ganske enkelt ikke at modtage dine penge! Derfor kan du prøve klubben 100% gratis og uforpligtende i 7 dage.

Hvis du i løbet af de første 7 dage finder ud af, at det ikke er noget for dig, kan du blot melde dig ud med et enkelt klik og du kommer ikke til at betale så meget som én øre.

Du kan derfor tilmelde dig helt uden risiko.

tilfredshedsgaranti


klublogo_grey.png

Indhold og pris


Fleksibelt og sæsontilpasset klubtræningsprogram efter vores fælles løbemål (værdi: 1.995,- kr)

15 forskellige niveauinddelte løbeprogrammer leveret som PDF-filer og i en gratis app (værdi: 2.995,- kr)

Komplet øvelsesbibliotek med supplerende træningsprogrammer (værdi: 1.995,- kr)

Lukket Facebookgruppe kun for løbere, der har investeret i et af mine forløb (værdi: 1.495,- kr)

Online kurset "RUN 365" med 9 videomoduler (værdi: 2.995,- kr)

Adgang til månedens tema hver eneste måned (værdi: 2.995,- kr)

20% rabat hos LØBEREN.dk (værdi: ubegrænset)

 Værdi i alt: 14.470,- kr

PRØV GRATIS i 7 DAGE
derefter kun 149,- kr om måneden

Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål

Kan jeg blive medlem af klubben selvom jeg bor i [indsat din bopæl]?

Ja, intet problem. Alt materiale er tilgængeligt online, så det eneste der kræves for at få adgang til dine træningsprogrammer, online videoer og andet materiale er en computer, telefon eller tablet med adgang til internettet.

Hvad betyder det, at klubben er "online"?

Det betyder, at alt materiale (dvs. træningsprogrammer, -videoer, guides osv.) ligger online, ligesom vi vil bruge Facebookgruppen til at kommunikere.

De største fordele ved at klubben er online, er uden tvivl, at det er væsentligt billigere for dig, end hvis vi skulle mødes fysisk. Derudover betyder det ikke noget hvor i verden, du befinder dig. Du kan med andre ord være medlem og følge træningen uanset hvor du bor, ligesom du kan tage det med, når du holder ferie.

Hvor meget skal jeg løbetræne for at være med?

Det er helt op til dig. Du skal dog vide, at hvis ikke du er klar til at gøre en indsats og arbejde for at blive en bedre og mere motiveret løber, så er Løbeklubben WE DO RUN nok ikke noget for dig. Jeg anbefaler derfor, at du løbetræner mindst 3 gange om ugen, da det ellers vil være vanskeligt at få det fulde udbytte af træningen og opnå forbedringer.

Skal jeg investere i en masse udstyr for at være med?

Nej, det skal du ikke. Som udgangspunkt er det nok at have et par løbesko for at være medlem af klubben. Den supplerende træning, du får adgang til, kræver ingen udstyr og selve løbetræningen kræver – udover de obligatoriske løbesko – kun det udstyr, du selv bestemmer.

Tager du hensyn til skader og andre skavanker?

Ja, naturligvis. Der vil være løbeprogrammer tilpasset dig, der er på vej tilbage efter en skade og i øvelsesbiblioteket finder du masser af skadesforebyggende øvelser og øvelser du kan bruge i forbindelse med et genoptræningsforløb.


* * *

Har du spørgsmål, du mangler at få besvaret?
Så er du meget velkommen til at sende det til rasmus@wedorun.dk.