TESTVÆRKSTEDET™

100% styr på din aktuelle form,
så du sikrer dig, at du træner korrekt
og har det helt rigtige mål uden at spilde
din tid på træning, der alligevel ikke virker.

Ja tak, jeg vil gerne træne korrekt!

På Testværkstedet™ skal du gennemføre en fysisk løbetest på egen hånd efter at have modtaget grundig undervisning i hvordan du afvikler testen, så du får så godt et resultat som muligt.

Efter testen vil jeg beregne dine estimerede konkurrencetider på distancerne 10 km, halvmarathon og marathon og du vil modtage en beregning af dine 9 forskellige træningszoner.

På den måde får du 100% styr på din aktuelle form og du sikrer dig, at du træner på den rigtige måde uden at spilde din tid på træning, der alligevel ikke virker.

testvaerkstedet-mockup

Derfor er det vigtigt at træne i det rigtige tempo

Har du hørt om begrebet "Jeg håber, det virker"-løbetræning? Det har du nok ikke, for det er et begreb jeg har opfundet til lejligheden! Men måske du kender til principperne bag begrebet.

"Jeg håber, det virker"-løbetræning går ud på, at du træner lidt tilfældigt, på må og få uden en fast struktur.

Modsætningen til "Jeg håber, det virker"-løbetræning er "smart løbetræning".

Når du træner "smart", så har hver eneste løbetur et klart og specifikt formål. Du ved præcist hvor langt du skal løbe, hvor hurtigt du skal løbe, og hvorfor du skal løbe på netop den måde. Man kan sige at den pågældende løbetur udgør en lille, men vigtig brik i et stort puslespil, hvor løsningen på puslespillet er dit drømmemål som løber.

En forudsætning for at du kan komme til at løbe smart er, at du kender dit præcise niveau. Og hermed mener jeg ikke dit niveau for 3 måneder siden - eller dit ønskeniveau engang i fremtiden - men dit præcise niveau lige nu.

En rigtig god metode til at finde dit niveau lige nu er ved at løbe et testløb på 5 km. Det er en metode, der i modsætning til en løbetest på et løbebånd i et laboratorium minder mere om et "rigtigt" motionsløb. Og metoden er brugbar til at tilrettelægge smart løbetræning på distancer fra 5 km til marathon.

Er du klar til at komme i gang med at træne smart?

Ja, jeg er så klar!

TESTVÆRKSTEDET™ er til dig, der:

Gerne vil i gang med at træne struktureret og "smart" i stedet for ustruktureret og tilfældigt.

 Er i tvivl om, hvordan du skal træne og løbe korrekt med maksimal træningseffekt og minimal skadesrisiko, og ikke gider at bruge tid på at gætte dig frem til tvivlsomme løsninger.

 Oplever, at du trods masser af motivation og jævnlig løbetræning bare ikke bliver hurtigere.

Er usikker på, om du træner i det rigtige tempo og på den rigtige måde.

Er i tvivl om, dit mål er realistisk. Eller om det måske er for uambitiøst i forhold til dit reelle niveau.

Er nysgerrig på, hvor du står lige nu, hvis du får lov til at give den fuld gas på en flad, opmålt rute med en "hare" der hjælper dig med at holde farten.

Eksempel på beregning af træningszoner og estimerede konkurrencetider:

zoneberegning-eksempel

Her er hvad du får, når du tilmelder dig TESTVÆRKSTEDET™:


Komplet guide til det optimale testløb

Du modtager min komplette videoguide til, hvordan du skal løbe din 5 km test så hurtigt som muligt. Undersøgelser har vist, at du kan løbe ca. 4% hurtigere uden at være i bedre form blot ved at følge de simple retningslinjer, som du lærer i guiden (værdi 995,- kr)


Beregning af dine træningszoner

Efter dit testløb bruger jeg resultatet til at beregne dine 9 personlige træningszoner samt dine estimerede konkurrencetider på distancerne 10 km, halvmarathon og marathon (værdi: 1.495,- kr)


Viden om løb

Du får adgang til videomodulet "Testværkstedet™" fra træningsforløbet "RUN 365". Her går jeg meget mere i dybden med, hvorfor du med jævne mellemrum bør teste dig selv, hvis du har et mål om at blive en hurtigere løber. Derudover gennemgår jeg, hvordan du kan bruge testresultatet til at optimere din løbetræning i praksis (værdi: 995,- kr)


BONUS: Personlig feedback session

Du får en personlig feedback session på 45 minutter via telefonen, hvor jeg giver dig en grundig gennemgang af testresultatet og dine personlige træningszoner samt rådgiver dig om, hvordan du skal tilrettelægge din træning fremadrettet for at nå dine drømmemål som løber (værdi: 1.495,- kr)

Jeg vil gerne træne smart!

Dette træningsforløb er baseret på mere end 7 års praktisk erfaring med at løbetræne på eliteniveau

Din personlige træner i Testværkstedet™ er Rasmus Lindgren.

rund-portraet-hvidkant.png

Jeg har altid løbet og har altid været ret god til at løbe.

Med “ret god” mener jeg, at selv når jeg har været i dårligst form (dvs. ingen løbeture i et halvt års tid), har jeg været i stand til at løbe de 5 årlige kilometer til DHL-stafetten på omkring 23 minutter.

Så langt jeg husker tilbage, kan min løbetræning bedst beskrives som temmelig ustruktureret. Jeg løb på må og få, når lysten (sjældent) eller den dårlige samvittighed (oftere) meldte sig.

Dette var min “træningsmodel” så langt tilbage, jeg kan huske. Indtil foråret 2014. Her begyndte jeg for første gang at træne mere struktureret og langsigtet.

Jeg har siden studeret en masse træningsteori samt høstet mere end 7 års praktisk erfaring med løbetræning på eliteniveau.

Det er denne kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring jeg efterfølgende har brugt til at bygge TESTVÆRKSTEDET™, som nu udgør et væsentligt element i min egen træning samt i de træningsforløb, jeg tilrettelægger for løberne på mit personlige træningsforløb.

Det er blandt andet takket være løbende test og evaluering, at jeg som 40-årig var i stand til at løbe 5 km på 14:57, 10 km på 31:28 og halvmarathon på 1:08:47 – trods en status som fuldtidsarbejdende familiefar med 2 små børn.

Sådan foregår TESTVÆRKSTEDET™ i praksis:

Testværkstedet™ er en kombination af online træning, træningszoneberegning og personlig feedback via telefon.

Straks efter du har du har købt og betalt for Testværkstedet™, får du en mail med dit personlige login til en lukket hjemmeside (ikke Facebook). På hjemmesiden har du adgang til træningsmodulet, ligesom det er her du skal sørge for at reservere tid til den opfølgende feedbacksession.

Inde på hjemmesiden finder du også en komplet guide til, hvordan du skal forberede dig, så du kan være 100% klar til at levere en optimal præstation, når du løber test.

Efter din test sørger jeg for at beregne dine 9 træningszoner samt dine estimerede konkurrencetider. Du modtager beregningerne pr. e-mail.

TESTVÆRKSTEDET™

Indhold og pris


En komplet videoguide til, hvordan du skal løbe din 5 km test så hurtigt som muligt (værdi: 995,- kr)

Beregning af dine 9 personlige træningszoner samt estimering af konkurrencetider på 10 km, halvmarathon og marathon (værdi: 1.495,- kr)

Adgang til videomodulet "Testværkstedet™" fra træningsforløbet "RUN 365" (værdi: 995,- kr)

BONUS: Personlig feedback session på 45 minutter via telefon (værdi: 1.495,- kr)

 Værdi i alt: 4.980,- kr 

Din investering er kun

1.995,- kr

Ja tak, jeg vil gerne træne korrekt!

Spørgsmål til Testværkstedet™? Send en mail til mig på rasmus@wedorun.dk
– så garanterer jeg dig et lynhurtigt og ærligt svar, du reelt kan bruge.