Løbeteknik workshop

Få en skræddersyet analyse, undervisning
& feedback på din løbeteknik LIVE i Aarhus.

 

Jeg vil gerne optimere min løbeteknik!

På denne workshop arbejder vi sammen om at optimere din løbeteknik. Workshoppen foregår sammen med mig, Rasmus Lindgren, i området omkring Brabrandsøen i udkanten af Aarhus.

Jeg starter med at demonstrere forskellige former for løbeteknik og gennemgår de typiske løbetekniske fejl, som mange løbere begår. Derefter er det din tur. Jeg vil i første omgang observere dig løbe og komme med min umiddelbare feedback, hvorefter jeg vil optage din løbestil på video. Videoen bruger jeg som grundlag til at lave en grundig personlig analyse og feedback, som du efterfølgende vil modtage på skrift sammen med forslag til konkrete øvelser.

Når du optimerer din løbeteknik vil du blive en hurtigere og mere effektiv løber med mindre risiko for at blive skadet.

teknikworkshop-mockup

Derfor er det vigtigt at løbe teknisk korrekt

Undersøgelser har vist, at en optimering af din løbeteknik kan hjælpe dig til at nå dit maksimale potentiale som løber. Dette skyldes, at du med en bedre teknik vil være i stand til at løbe mere energieffektivt og dermed bruge den energi, du sparer på at løbe hurtigere. Derudover kan en bedre teknik være med til at minimere risikoen for mange typiske løbeskader.

En nyligt offentliggjort studie fra University of Salford’s Running Performance Clinic viser, at især 3 tekniske elementer skal optimeres, når du vil opnå disse fordele.

For det første skal du forsøge at have så symmetrisk en løbestil som muligt. For det andet skal du undgå at blive for stiv og udstrakt i ben og fodled og for det tredje må din kadence ikke blive for tung og langsom.

Studiet afslører at disse uhensigtsmæssigheder positioner er med til at øge risikoen for at blive skadet markant. Derudover har de en negativ effekt på din løbeøkonomi.

Løbeøkonomi er for løbere, hvad benzinøkonomi er for biler. Jo bedre løbeøkonomi, jo mindre energi bruger du på at bevæge dig fremad. Og den energi du sparer, kan du så i stedet bruge på at løbe hurtigere og/eller længere.

Eller med andre ord: Når du optimerer din løbeteknik minimerer du ikke blot din risiko for at blive skadet. Du bliver også en hurtigere og mere effektiv løber!

Er du klar til at optimere din løbeteknik?

Ja, jeg er så klar!

Løbeteknik workshoppen er til dig, der:

 Gerne vil optimere din løbeteknik, så du kan blive en hurtigere og mere effektiv løber.

 Er i tvivl om, du løber teknisk korrekt, og derfor gerne vil have en kvalificeret analyse fra en professionel løbetræner.

Har en fornemmelse af, at en bedre teknik er nøglen til at slippe for tilbagevendende løbeskader.

Føler dig tung i rumpetten, og derfor gerne vil have hjælp til at få en lettere og flottere løbestil.

 Er nysgerrig på løbe- og tekniktræning, og har et ønske om at gøre alt, hvad der skal til for at nå dit maksimale potentiale som løber.

Her er hvad du får, når du tilmelder dig workshoppen:


Fysisk tekniktræning med mig i Aarhus

 Selve træningen foregår på Brabrandstien i udkanten af Aarhus. Vi starter med at tage en kort snak om løbeteknik, hvorefter jeg vil demonstrere forskellige løbestilarter. Jeg vil derefter observere dig løbe og komme med min umiddelbare feedback samt forslag til fokuspunkter og øvelser (værdi 1.495,- kr)


Videooptagelse og analyse

Det er ikke alle detaljer, der kan ses "live". Derfor vil jeg også optage din løbestil på video, så jeg har mulighed for at spole frem og tilbage, sætte på pause og se dig i slowmotion. Videooptagelsen bruger jeg til at lave en mere dybdegående analyse af din løbeteknik, som du efterfølgende vil modtage på skrift (værdi: 995,- kr)


Videoøvelser

 Du får adgang til mit videokartotek, hvor jeg demonstrerer de forskellige teknikøvelser i praksis. Jeg giver dig desuden mine personlige anbefalinger til præcis, hvilke øvelser du skal fokusere på for at optimere din løbeteknik i praksis (værdi: 995,- kr)


BONUS: Personlig feedback session

 Du får en personlig feedback session på 45 minutter via telefon eller videokald, hvor jeg giver dig en grundig gennemgang af den skriftlige analyse samt rådgiver dig om, hvordan du skal tilrettelægge din tekniktræning fremadrettet, så du kan få implementeret det, du har lært i praksis. Derudover for du mulighed for at stille spørgsmål (værdi: 1.495,- kr)

Jeg vil gerne optimere min løbeteknik!

Denne workshop er baseret på mere end 7 års praktisk erfaring med at løbe

Din personlige træner på løbeteknik workshoppen er Rasmus Lindgren.

rund-portraet-hvidkant.png

Jeg har altid løbet og har altid været ret god til at løbe.

Med “ret god” mener jeg, at selv når jeg har været i dårligst form (dvs. ingen løbeture i et halvt års tid), har jeg været i stand til at løbe de 5 årlige kilometer til DHL-stafetten på omkring 23 minutter.

Så langt jeg husker tilbage, kan min løbetræning bedst beskrives som temmelig ustruktureret. Jeg løb på må og få, når lysten (sjældent) eller den dårlige samvittighed (oftere) meldte sig.

Dette var min “træningsmodel” så langt tilbage, jeg kan huske. Indtil foråret 2014. Her begyndte jeg for første gang at træne mere struktureret og langsigtet.

Jeg har siden studeret en masse træningsteori samt høstet mere end 7 års praktisk erfaring med løbetræning på eliteniveau - herunder ugentlige tekniktræningssessions sammen med mine løbekammerater i AGF Atletik.

Det er denne kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring jeg efterfølgende har brugt til at udvikle min workshop i løbeteknik, som nu udgør et væsentligt element i min egen træning samt i de træningsforløb, jeg tilrettelægger for løberne på mit personlige træningsforløb.

Det er blandt andet takket være løbende optimering af min løbeteknik, at jeg som +40-årig var i stand til at løbe 5 km på 14:57, 10 km på 31:28 og halvmarathon på 1:08:47 – trods en status som fuldtidsarbejdende familiefar med 2 små børn.

Sådan foregår workshoppen i praksis:

Løbeteknik workshoppen er en kombination af fysisk tekniktræning, videooptagelse, online træning samt personlig feedback på skrift og via telefon eller videokald.

Straks efter du har du har købt og betalt din workshop, får du en mail med dit personlige login til en lukket hjemmeside (ikke Facebook). På hjemmesiden har du adgang til træningsmodulet, ligesom det er her du skal sørge for at reservere tider til workshoppen og den opfølgende feedbacksession.

Selve workshoppen foregår i området omkring Brabrandsøen i udkanten af Aarhus. Du finder den præcise adresse inde på hjemmesiden sammen med en række praktiske oplysninger, så du kan forberede dig og være 100% klar til at få det størst mulige udbytte af workshoppen.

Efter workshoppen sørger jeg for at lave en grundig skriftlig analyse af din løbeteknik. Sammen med analysen får du mine anbefalinger til de teknikøvelser, du skal arbejde videre med på egen hånd. Du modtager analysen pr. e-mail og vi gennemgår den via telefon eller videokald.

Løbeteknik workshop

Indhold og pris


En fysisk tekniktræningssession med mig, Rasmus Lindgren. Træningen foregår i området omkring Brabrandsøen i udkanten af Aarhus (værdi: 1.495,- kr)

Videooptagelse og analyse. På grundlag af en videooptagelse udarbejder jeg en grundig skriftlig analyse som du efterfølgende modtager pr. e-mail (værdi: 995,- kr)

Adgang til mit videokartotek hvor jeg demonstrerer de forskellige teknikøvelser i praksis  (værdi: 995,- kr)

BONUS: Personlig feedback session på 45 minutter via telefon eller videokald (værdi: 1.495,- kr)

 Værdi i alt: 4.980,- kr 

Din investering er kun

1.995,- kr

Ja tak, jeg vil gerne løbe korrekt!

Spørgsmål til løbeteknik workshoppen? Send en mail til mig på rasmus@wedorun.dk
– så garanterer jeg dig et lynhurtigt og ærligt svar, du reelt kan bruge.