logo_blue_97x50.png

"Vil du arbejde sammen med mig personligt om at nå dine løbemål? Jeg er på udkig efter den næste gruppe af
Ambitiøse Løbere
der er klar til at tage deres løb til det næste niveau..."

portraet_challenge.png

"Hvis det er dig, så vil jeg arbejde personligt sammen med dig om at nå dine vildeste løbedrømme uden at du bliver skadet eller mister motivationen undervejs!"

Jeg har kun et meget begrænset antal ledige pladser, da jeg vil have god tid til at give dig den personlige coaching, du fortjener.

Klik her for at ansøge nu

Her er en lille smagsprøve på, hvad du kan glæde dig til, hvis du bliver tilbudt en plads på forløbet...

Din skræddersyede løberejse indeholder...

Et skræddersyet løbeprogram, der opdateres én gang om ugen, så det hele tiden passer ind i din hverdag og din aktuelle fysiske og mentale form.

Ubegrænset personlig sparring og support med mig i en gratis træningsapp, over e-mail eller telefon.

Et personligt opstartsforløb med mig, hvor vi i fællesskab laver din sæsonplan, planlægger din træning og giver dig den bedst mulige start på forløbet.

Testværkstedet(efter behov). På Testværkstedet™ skal du gennemføre en fysisk løbetest på egen hånd eller sammen med mig i Aarhus, hvorefter jeg vil beregne dine tempo- og intensitetszoner, så du kan få 100% styr på din aktuelle form samt sikre dig, at du træner på den rigtige måde.

Løbeteknik workshop (efter behov). På denne workshop arbejder du direkte sammen med mig om at optimere din løbeteknik, så du kan blive en hurtigere og mere effektiv løber med mindre risiko for at blive skadet. Alt efter hvad der passer dig bedst, kan workshoppen enten forgå live i Aarhus eller online.

Adgang til vores online klublokale i form af en lukket Facebookgruppe, hvor vi mødes og nørder en masse løb.

Adgang til "månedens løbetema". Her tager jeg hver måned fat på et nyt, løberelateret tema. Jeg afholder et videoforedrag om temaet og du får mulighed for at stille spørgsmål og høre, hvad de andre løbere på mine forløb har på hjertet.

Evig adgang til online kurset "RUN 365". Her får du de 3 simple trin til hvordan du som en travl, voksen motionist (+35 år) kan løbe markant hurtigere, så du kan nå dit drømmemål som løber på 12 måneder uden at træne hårdere, blive skadet eller miste motivationen undervejs.

Evig adgang til en lukket medlemshjemmeside (ikke Facebook). Her kan du bl.a. finde en rabatkode på 20% til LØBEREN.dk, få adgang til et stort øvelsesbibliotek med programmer til supplerende træning  og alt hvad du ellers skal bruge, for at nå dit personlige drømmemål som løber.

Og dette er som sagt kun en smagsprøve...

Begrænsede pladser til rådighed...

✓ Klik her for at ansøge nu

Hvem er det perfekte match til mit personlige træningsforløb?

Du kan og vil samarbejde med mig i minimum 6 måneder

Jeg tror ikke på hurtige quick fixes og “Bliv dit og dat på 21 dage”-påstande, men derimod på at små skridt i den rigtige retning, tålmodighed og langsigtet planlægning er vejen frem, når du vil opnå varige resultater uden at blive skadet. Derfor opstarter jeg som udgangspunkt ikke forløb på mindre end et halvt år, og jeg forventer, at du er 100% seriøs og klar på at samarbejde med mig under hele forløbet.

✓ Du har mulighed for at prioritere dig selv i en periode

Har du mulighed for at prioritere dig selv og dine egne behov mindst et par timer om ugen i minimum 6 måneder? På mit personlige træningsforløb kommer du til at afsætte tid til løb hver eneste uge i al den tid, vi arbejder sammen. Udover selve løbetræningen skal du afsætte tid til at gennemgå det teoretiske stof, være i dialog med mig og til supplerende styrke- og tekniktræning. Alt i alt skal du forvente at bruge mindst 2 timer om ugen på løberelaterede aktiviteter.

✓ Du har en seriøs og positiv indstilling

Vi kommer til at arbejde tæt sammen under hele dit forløb. Det bliver supersjovt og inspirerende det meste af tiden, men der vil også helt uundgåeligt komme perioder, hvor det hele ikke går så let. Hvor din motivation og lyst til at træne vil være helt i bund, og hvor du måske går et skridt tilbage i stedet for to skridt frem. I disse perioder vil jeg naturligvis gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig tilbage på sporet. Her er det særligt vigtigt, at du bevarer tilliden til din træningsplan og at jeg til enhver tid vil dig det absolut bedste.

✓ Du er topmotiveret og klar til at arbejde hårdt for at nå dine mål

Udgangspunktet må være, at du føler dig topmotiveret til for alvor at få gjort noget ved dit løb. Hvor du rykker dig mere end du nogensinde troede var muligt. Hvor du endelig når det løbemål, du igennem lang tid har drømt om. Og ikke mindst: At du er 100% klar til at udføre det stykke arbejde, der kræves for at nå dine mål.

Hvis dette er dig, er du kommet til det rette sted!
Det eneste du mangler, er at sende din ansøgning...

✓ Klik her for at ansøge nu

Måske er mit personlige træningsforløb ikke for dig?

÷ Du er ikke klar til at forpligte dig

Hvis ikke du føler dig klar til at bruge mindst et halvt år på et forpligtende samarbejde med mig om at nå dine mål, så er mit personlige træningsforløb nok ikke den bedste løsning for dig. Måske den lange tidshorisont virker uoverskuelig? Eller måske du foretrækker at arbejde på egen hånd? Så findes der bedre alternativer på markedet.

÷ Du er allerede elite- eller subeliteløber på højt plan

Mit personlige træningsforløb er ikke designet til dig, der allerede ved alt om løb og løbetræning, og som kun lige mangler de sidste procenter for at toppe til en vigtig konkurrence eller klare et specifikt elitekrav.

÷ Du er er utålmodig og foretrækker hurtige løsninger – koste hvad det vil

Min træningsfilosofi tager udgangspunkt i at vedholdenhed, gode træningsrutiner og en hverdag i balance er vigtigere end hurtige og meget kortsigtede resultater.

Er du derimod en utålmodig sjæl og er løbeskader og varige forbedringer ikke noget, der optager dig? Ja, så vil jeg ikke anbefale dig at investere i et personligt træningsforløb.

÷ Du foretrækker en højtråbende No pain, no gain coaching type, der pisker dig ud over dine egne grænser

Når jeg coacher dig, sker det på en rolig og velovervejet facon, hvor fokus er på at nå dine mål i et behageligt og overskueligt tempo. Det bliver naturligvis hårdt fra tid til anden – sådan skal det være. Men det bliver aldrig på en måde, der får dig langt ud over dine egne grænser. Hvis du bliver mere motiveret af en højtråbende soldatertype end af min mere rolige coachingform, så er mit træningsforløb nok heller ikke noget for dig.

÷ Du er ikke interesseret i at blive en hurtigere og mere motiveret løber

Dette er helt reelt. Der kan være mange årsager til, at du gerne vil løbe, og en forbedring af hastigheden behøver absolut ikke at være én af dem. Mange løber fx primært for at tabe sig og er fuldstændig ligeglade med, hvor hurtigt det går, hvordan det ser ud rent teknisk og hvor langt, de er i stand til at løbe. Tilhører du den gruppe, så er mit personlige træningsforløb næppe noget for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor varer forløbet minimum 6 måneder?

Det gør det, fordi jeg har ønsket at skabe et personligt træningsforløb, der ikke går på kompromis.

Du kan sagtens opnå resultater på kortere tid. Men…

…når du vil have et 360 graders indblik i og forståelse af, hvordan du planlægger din løbetræning.
…når du vil optimere sandsynligheden for, at du også kan og vil fortsætte løbetræningen efter forløbet.
…når det skal være muligt for mig at følge din progression og udvikling og løbende rette ind over tid.

Ja, så kan det ganske enkelt ikke gøres på kortere tid end et halvt år...

Hvad koster forløbet?

Der er ikke to løbere, der er ens og derfor ikke to løbere, der har de samme behov. Det ville svare til at en håndværker gav et tilbud på en renovering uden lige at tage et kig på projektet først. Derfor har jeg ikke mulighed for at oplyse prisen på forløbet, før vi har haft en gratis og uforpligtende personlig afklaringssamtale. Hvis prisen er meget afgørende for dig, er et personligt træningsforløb nok ikke for dig.

Skal jeg stoppe alt anden træning for at være med?

Nej, det skal du ikke nødvendigvis. Så længe du har mulighed for at løbetræne mindst 3 gange om ugen, så kan der sagtens være plads til at træne alternativt ved siden af dit personlige træningsforløb, hvis du er vant til en høj ugentlig træningsbelastning.

Hvor meget tid skal jeg bruge på løb og supplerende træning om ugen?

Dette er meget individuelt og afhænger i høj grad af dine egne ambitioner og mål samt løbe- og skadeshistorik. Du skal dog forvente at løbetræne mindst 3 gange om ugen og derudover bruge tid på teori, coaching og supplerende træning. Samlet set skal du forvente at bruge mindst 2 timer om ugen på løberelaterede aktiviteter.

Skal jeg investere i en masse udstyr for at være med?

Nej, det skal du ikke. Som udgangspunkt er det nok at have et par løbesko for at kunne deltage på forløbet. Den supplerende styrke- og tekniktræning kræver intet udstyr og selve løbetræningen kræver – udover de obligatoriske løbesko – kun det udstyr, du selv bestemmer.

Jeg anbefaler dog, at du "tracker" din løbetræning enten med et løbeur eller med en gratis træningsapp, da det giver mig et meget bedre indblik i din træning og dermed gør mig i stand til at hjælpe dig bedre.

Tager du hensyn til skader og andre skavanker?

Ja, naturligvis. Alle dine træningsprogrammer vil være 100% individuelt tilrettelagt og vil tage hensyn til hele dig. Har du fx døjet meget med skader, vil jeg starte med at forsøge at finde årsagen til skaden og lægge en plan for, hvordan du undgår den i fremtiden.

Hvor og hvornår foregår træningen?

Det er helt op til dig. Selve løbetræningen starter op efter du har modtaget dit personlige løbeprogram kort efter dit opstartsforløb, men når det er sagt, er et personligt træningsforløb utrolig fleksibelt. Du bestemmer således selv, hvilke dage du vil træne og hvornår på dagen, det skal foregå. Alt dit materiale vil være tilgængeligt online fra du tilmelder dig og til evig tid.

Kan jeg følge programmet, når jeg rejser?

Ja, intet problem. Alt materiale er tilgængelig online, så det eneste der kræves for at få adgang til dine træningsprogrammer, online moduler og andet materiale er en computer, telefon eller tablet med adgang til internettet. Din kommunikation med mig foregår via telefon eller e-mail, så den har du naturligvis også stadig adgang til, når du rejser.

✓ Klik her for at ansøge nu