DHL Succes

Løb hurtigere til DHL stafetten

 

Lad mig komme i gang med det samme

Danmarks eneste online træningsforløb, der via Løber Mindset-modellen hjælper dig til at gennemføre DHL-stafetten hurtigere end du nogensinde før har gjort.

Med udgangspunkt i 5 online træningslektioner og 5 forskellige niveauinddelte løbeprogrammer af hver 10 ugers varighed får du alle de redskaber, du skal bruge for at løbe fra kollegerne og konkurrenterne.

Din personlige løbecoach er Rasmus Lindgren. Han vil hjælpe dig med at gå hele vejen fra den første, spæde løbetræning til du kan løbe jublende over målstregen og fejre din DHL succes.

dhl-succes

"DHL Succes" er det perfekte online forløb til dig, der:

 • Drømmer om at udskifte walk-holdet med løbeholdet - og gennemføre de 5 km i fin stil og med overskud.

 • Gerne endelig vil slå den der irriterende kollega, der altid løber et par sekunder hurtigere end dig.

 • Er træt af, at du ofte får disponeret dit løb forkert, og derfor ender med at gå noget af vejen.
 • Plejer at komme for sent i gang med løbetræningen med det resultat, at du føler dig træt og flad på konkurrencedagen.
 • Har svært ved at finde tid, lyst og motivation til at få gennemført den løbetræning, som du godt ved er nødvendig for at løbe hurtigere.
 • Allerede løber på jævnlig basis, og gerne vil ramme en markant formtop til DHL-stafetten.

Hvad opnår du ved at deltage på træningsforløbet?

DHL Succes” er skræddersyet til dig, der gerne vil løbe DHL-stafetten hurtigere end nogensinde. Selvom fokus vil være på DHL-stafetten kan det i princippet bruges til at komme i form til hvilket som helst 5 km løb.

Forløbet gør dig i stand til at:

 • Forstå hvordan du skal træne for at gennemføre DHL-stafetten så hurtigt som muligt – og hvorfor du skal træne på netop den måde.
 • Forstå hvad og hvornår du skal spise og drikke for at optimere din løbehastighed og evne til at restituere.
 • Blive helt klar på konkurrencedagen – mentalt og fysisk samt hvad angår alle de praktiske forhold.
 • Forudsige dit konkurrencetempo og dermed være i stand til at disponere dit løb optimalt, så du får løbet det korrekt uden at gå kold.
 • Komme igennem 10 ugers løbetræning uden at blive skadet, falde fra eller at miste motivation undervejs.
Ja - jeg er så klar!

Løber Mindset-modellen til at blive mere motiveret og nå dine mål som løber:

loeber_mindset

Sådan foregår træningsforløbet

"DHL Succes" er et online træningsforløb.

Det betyder, at du ikke skal transportere dig til et træningslokale langt væk hjemmefra for at deltage.

Det eneste, du skal bruge, er en internetforbindelse – så er du i gang. Se eller lyt til lektionerne i din yndlingsstol, på jobbet, derhjemme, i sommerhuset, i din bil, på et fly eller mens du løber – du bestemmer.

Forløbet består af videoer, lydfiler, arbejdsark og pdf-filer, hvor jeg, Rasmus Lindgren, pædagogisk og sikkert guider dig trin for trin igennem samtlige lektioner.

Når du først har købt og betalt forløbet, så har du fri adgang til det hele præcis når du vil, hvor du vil – og alle de gange, du vil.

Sådan foregår det trin for trin, når du har tilmeldt dig

I samme øjeblik du har betalt for onlineforløbet med dit kreditkort, modtager du en mail med dit personlige login. Du kan derefter vælge at starte forløbet med det samme eller vente til det passer bedre ind i din hverdag.

Hvad indeholder “DHL Succes” helt præcist?

DHL Succes er det første træningsforløb, der over 5 online lektioner og 5 forskellige niveauinddelte træningsprogrammer af hver 10 ugers varighed viser dig præcist, hvad du skal gøre, for at løbe DHL stafetten hurtigere end du nogensinde før har gjort.

Du får helt konkrete redskaber og trin for trin guides til, hvordan du kan gennemføre de 5 km til DHL stafetten med fysisk og mentalt overskud uden at begå alle de samme fejl som dine kolleger og konkurrenter.

"DHL Succes" består helt konkret af:

 • Video guides, hvor jeg gennemgår modulets teoretiske stof.
 • Teorien samlet i printvenlige PDF-filer, lige til at downloade og læse på din computer/tablet eller printe ud.
 • Arbejdsark med lektionens praktiske opgaver (ikke alle lektioner har arbejdsark).
 • Træningsprogrammer i printvenlige PDF-filer.

De 5 online lektioner:

 • Lektion #1: Sådan sætter du et (realistisk) mål - og når det
 • Lektion #2: De 5 største fejl dine kollegaer begår - før, under og efter DHL-stafetten.

 • Lektion #3: Varier dit løb og bliv hurtigere, stærkere og mere motiveret.

 • Lektion #4: Sådan undgår du at gå kold efter 3 km + løbets 5 faser.

 • Lektion #5: Test dig selv og kend dit præcise niveau.

De 5 løbeprogrammer:

 • Program #1: Fra walk til jog. Til dig der plejer at vælge walk-holdet, men har en drøm om, at "i år skal det være anderledes".
 • Program #2: Fra gå/løbe til løbe/løbe. Til dig, der plejer at skifte mellem at gå og løbe de 5 km, men drømmer om at være i stand til at løbe hele vejen.

 • Program #3: Bliv hurtigere på 5 km med 3 ugentlige træningsdage. Til dig, der allerede løber mindst én gang om ugen og som gerne vil blive hurtigere med 3 ugentlige træningsdage.

 • Program #4: Bliv hurtigere på 5 km med 4 ugentlige træningsdage. Til dig, der allerede løber mindst to gange om ugen og som gerne vil blive hurtigere med 4 ugentlige træningsdage.

 • Program #5: Bliv hurtigere på 5 km med 5 ugentlige træningsdage. Til dig, der allerede løber mindst tre gange om ugen og som gerne vil blive hurtigere med 5 ugentlige træningsdage.

De vilde bonusser:

+ BONUS: Min komplette træningsguide på 24 sider med masser af nørdet indhold om løb og løbetræning.

+ BONUS: 20% rabat på køb af løbeudstyr hos LØBEREN.dk.

Og ikke nok med det. Du får også denne vilde bonus:

+ BONUS: Videolektionen "Den lovlige doping" fra træningsforløbet "Løb stærkere". Her får du svaret på, hvilke 5 ting, der - helt lovligt - booster dit løb (og som kan købes i ethvert supermarked).

Dette træningsforløb er baseret på mere end 5 års praktisk erfaring med at løbe efter Løber Mindset-modellen

Din personlige sparringspartner på forløbet er Rasmus Lindgren.

om-mig.png

Jeg har altid løbet og har altid været ret god til at løbe.

Med “ret god” mener jeg, at selv når jeg har været i dårligst form (dvs. ingen løbeture i et halvt års tid), har jeg været i stand til at løbe de 5 årlige kilometer til DHL-stafetten på omkring 23 minutter.

Så langt jeg husker tilbage, kan min løbetræning bedst beskrives som temmelig ustruktureret. Jeg løb på må og få, når lysten (sjældent) eller den dårlige samvittighed (oftere) meldte sig.

Dette var min “træningsmodel” så langt tilbage, jeg kan huske. Indtil foråret 2014. Her begyndte jeg for første gang at træne mere struktureret og langsigtet. Dette betød for det første, at jeg gik fra at betragte løb som et nødvendigt onde (“man skal jo holde sig i form”) til at finde stor glæde ved at løbe. Derudover havde det en særdeles positiv effekt på hastigheden.

Det skete ikke fra den ene dag til den anden. Langt fra. Det var en gradvis proces, men det skete.

Jeg har siden studeret en masse træningsteori samt høstet mere end 5 års praktisk erfaring med løbetræning på eliteniveau.

Det er denne kombination af teoretisk viden og praktisk erfaring jeg efterfølgende har brugt til at bygge min Løber Mindset-model, der danner grundlaget for dette træningsforløb.

Det er den træningsmodel, der har gjort mig i stand til som 40-årig at løbe 5 km på under 15 minutter – trods en status som fuldtidsarbejdende familiefar med 2 små børn.

Hør fra andre der har deltaget på et af mine træningsforløb

 • WE DO RUN

  “Det har virkeligt været givende at følge dine moduler. Løber Mindsettet er helt fantastisk og kan også bruges i andre sammenhænge fx. arbejdsmæssigt. Det at have fokus på løbeunderlaget har været en øjenåbner for mig, der altid bare er drønet afsted på fortov og veje. Også selve opbygningen af løbeprogrammet kommer til at gøre en forskel for mig. Jeg har fået et håb om at blive løber igen og det er virkelig fedt! Dit program … passer mig og min krop perfekt så 1000 tak for det.”

 • WE DO RUN

  “Jeg har fået nogle løbeprogrammer som er sat op på en anden måde end jeg plejer, og som er meget nemmere for mig at tilgå. De mentale værktøjer havde jeg ikke hørt om før, men de virker for mig! Jeg har fået planlagt mine løbsdage, og er også kommet ud at løbe. Jeg har besluttet mig for at gennemføre forløbet igen. Det tror jeg, vil give mig endnu mere, og så håber jeg, at jeg når mit mål om at gennemføre mit første marathon. ”

 • WE DO RUN

  “Jeg er kommet i gang med dit løbeprogram og da jeg var ude at løbe i morges skulle jeg ikke engang først overveje og overbevise mig selv om at jeg skulle afsted, det var bare helt naturligt og en fed følelse. Lige nu glæder jeg mig allerede til næste løbetur - selvom jeg ikke er meget for at indrømme det”

100% Tilfredshedsgaranti
– min personlige garanti til dig! 

Jeg ønsker kun glade kunder og hvis ikke du er tilfreds med forløbet ønsker jeg ganske enkelt ikke at modtage dine penge!

Det er mit helt oprigtige ønske, at du virkelig SKAL få succes til DHL-stafetten. Derfor tilbyder jeg selvfølgelig 100% tilfredshedsgaranti op til 30 dage efter forløbet er afsluttet.

Hvis du imod forventning ikke synes om forløbet af den ene eller anden grund, så skriv mig en e-mail og jeg refunderer dig det fulde beløb.

VIGTIGT: For at benytte dig af tilfredshedsgarantien, skal du have deltaget på hele forløbet, været igennem alle lektioner og gennemgået eller udført alle løbetræningspas og træningsøvelser som beskrevet.

Hvorfor?

Fordi jeg ved, at hvis du gennemfører træningsforløbet, vil du få resultater, der virker. Så simpelt er det faktisk, og længere er den ikke. Hvis du gennemfører træningsforløbet og det ikke virker for dig, så fortjener jeg slet ikke dine penge, og jeg vil med glæde give dig dem tilbage.

portraet

Din investering er

299,- kr

ELLER:
Tilmeld dig sammen med en eller flere kollegaer og betal kun  199,- kr. pr. person (du sparer 33%). 

Er I mere end 10 deltagere eller interesseret i en firmaaftale? Så skriv til mig på rasmus@wedorun.dk for et godt tilbud!

Lad mig komme i gang nu

Spørgsmål til træningsforløbet? Send en mail til mig på rasmus@wedorun.dk
– så garanterer jeg dig et lynhurtigt og ærligt svar, du reelt kan bruge.