3 gode løbebøger

photo-1507842217343-583bb7270b66

Det her blogindlæg tager kun et øjeblik at læse!

I dag vil jeg intet andet end dele 3 supergode bøger med dig
- som naturligvis alle sammen (direkte eller mere indirekte) handler om løb.

De er alle på dansk.
De er alle lette at gå til.
Og de har alle både en teoretisk og en praktisk tilgang til de emner, de behandler.

Her kommer de:

Bog #1:

Eskild Ebbesen: Tænk som en vinder

Ja, her er vi så ovre i den meget indirekte boldgade. Bogen har nemlig i sig selv intet med løb at gøre.

Også alligevel. For det den tidligere eliteroer og OL-guldvinder Eskild Ebbesen (det er ham fra den legendariske Guldfirer) skriver om i Tænk som en vinder er, hvordan du opbygger et vinder-mindset.

Det handler om mentaltræning, viljestyrke og motivation. Og selvom udgangspunktet er roning, kan alle strategierne uden problemer overføres direkte til løb.

Læs mere om bogen her >

Bog #2:

Claus Hechmann: Løb som Eliten

Løb som Eliten er den løbebog, der uden sammenligning har haft størst betydning for min egen løbetræning, da jeg i sin tid begyndte at løbe mere seriøst.

Bogen handler om, hvordan du skal træne for at blive en hurtigere løber. Én af Hechmanns grundteser er, at du kan blive hurtigere ved at løbe langsommere og at hård intervaltræning i sig selv ikke er vejen frem.

Læs mere om bogen her >

Bog #3:

Anders Ejbye-Ernst: Kom i form til halvmaraton på 100 dage

En lettilgængelig bog, der kommer godt omkring alle aspekter af det at løbe - med særligt fokus på den populære halvmaraton-distance. Så hvis du er til halvmaraton, er dette bogen for dig.

Mit favoritkapitel er det om kost. Her formår forfatteren nemlig at komme godt i dybden med emnet, samtidig med at det stadig er relativt let at læse og forstå. Også for os, der har svært ved at kende forskel på kulhydrater og proteiner!

Træningsprogrammerne derimod adskiller sig ikke nævneværdigt fra alt det gratis skrald, du kan finde på nettet. Det er med andre ord ikke på grund af dem, du skal læse denne bog!

Læs mere om bogen her >